Magyar foci

Kis lépések már történtek az újpesti címervita rendezésének érdekében

Az Újpest FC és az Újpest 1885 Szurkolói Klub közös közleményt tett közé, amelyben azt taglalja, hogy a klub belga tulajdonosa Roderick Duchatelet haladéktalanul tájékoztatást kap a felvetett kérdésekről és címer kérdésében kész a gyors változtatásra – olvasható.

Nem sokkal korábban az Újpest Média megszólaltatta Berta Csabát, az Újpest FC ügyvezetőjét, aki megerősítette azt a hírt, mely szerint a belga tulajdonos hajlik a szurkolók által követelt korábbi klubcímer visszaállítására, ám ennek feltétele, hogy a jelenleg egymással is versengő újpesti utánpótláscsapatokat sikerüljön egyesíteni. A sportvezető hangsúlyozta, a koncepció alapja a transzparencia, a támogatások és egyéb források felhasználásának teljes, kölcsönös átláthatósága – korábban ugyanis akadt ezzel problémájuk.

Újpest FC címervita

⚽️ Megoldódhat a címervita!✔️ Visszatérne a tradicionális címerre az Újpest FC belga tulajdonosa és egységesítené az utánpótlást Újpesten.Az Újpest Médiának Berta Csaba, az Újpest FC ügyvezető igazgatója adott exkluzív interjút.

Közzétette: Újpest Média – 2020. március 10., kedd

Kiemelt kép: Rangado

Olvasói sztorik