Magyar foci sport

Balajti szép gólja is kellett a Vasas-parádéhoz

Félóra alatt eldőlt a Vasas és a Nyíregyháza csatája az NB II vasárnapi, 27. fordulójában. Az angyalföldiek 4-1-re nyertek Balajti Ádám és Feczesin Róbert dupláinak köszönhetően, ezzel sorozatban ötödik győzelmüket aratták és idén még veretlenek.

Sőt, hátrányuk mindössze hat pont a már feljutó, második helyen álló Budafok mögött.

A meccs egyik legszebb gólját Balajti szerezte a 19. percben, érdemes megnézni, hogy ültette le a védőket, mielőtt a bal alsó sarokba rúgta a labdát.

Kiemelt fotó: M4Sport

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!