Magyar foci sport

NB II: kitömte ellenfelét a Haladás, nagyot botlott a listavezető MTK

A zöld-fehérek már nincsenek kieső helyen.

Hatalmas meglepetés született a Merkantil Bank Ligában, a listavezető MTK 3-1-re kikapott Kazincbarcikán. A fővárosiak egyetlen gólját, Lencse László szerezte.

Nagyot futott – a kiesés elől menekülő – Szombathelyi Haladás. A Mátyus János irányításával megtáltosodó zöld-fehérek, 4-1-re nyertek Soroksáron. A vasiak 18 éves akadémistája, Tóth-Gábor Kristóf ezúttal két gólt szerzett.  A Haladás öt bajnoki óta veretlen és elmozdult a kieső helyről.

A Budaörs 4-1-re verte a Siófokot, míg Dorog 3-1-re legyőzte a Gyirmótot.

Merkantil Bank Liga, 27. forduló

Soroksár-Szombathelyi Haladás 1-4
Dorog-Gyirmót 3-1
Kazincbarcika-MTK Budapest 3-1
Budaörs-Siófok 4-1

Kiemelt fotó: Szombathelyi Haladás

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!