Magyar foci sport

Zárt kapus lesz a magyar válogatott Eb-pótselejezője?

A bajnoki mérkőzéseken már biztosan nem lehetnek nézők.

A Bolgár Labdarúgó Szövetség közleményben jelentette be, hogy hétfőtől minden találkozó zárt kapus lesz a bajnokságban. Érdekesség, hogy a vasárnapi találkozókon még lehetnek nézők, a hatóságok iránymutatása jövő héttől érvényes.

A döntés határozatlan időre szól, így könnyen lehet, hogy a a március 26-án esedékes Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőt is érinti.

A fontos találkozóra negyven perc alatt elfogyott az a 2500 jegy, amit a magyar szurkolók számára biztosítottak a hazaiak.

Kiemelt fotó: www.mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!