Magyar foci sport

Elmarad egy magyar focimeccs a koronavírus miatt

Ez az első ilyen eset hazánkban.

Elmarad a magyar negyedosztályban, a BLSZ I-ben szereplő SZAC Budapest labdarúgócsapatának hétvégi, BVSC elleni bajnokija. A klub a Facbook-oldalán a koronavírussal magyarázta a halasztást.

Újabb magyar kapta el a koronavírust
Egy idős férfi betegedett meg, valószínűleg a fiától kaphatta el.

A bejelentést egy hivatalos állásfoglalással kezdik:

„A kialakult helyzetre való tekintettel a kerületi városvezetők, egészségügyi, rendészeti és kommunikációs szakemberek részvételével megalakult a XVIII. kerületi Operatív Tanács, amelynek döntése értelmében az Önkormányzat elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okokból, a jelen helyzetre való tekintettel, az önkormányzati fenntartású közművelődési és sport létesítményekben semmilyen rendezvényt – további tájékoztatásig – nem engedélyez.”

Majd Istenes László elnök beszél a döntésről.

Ez jelen helyzetben és egyelőre a hazai rendezésű mérkőzésekre vonatkozik! Az edzések megtartásáról nincs egyértelmű tiltó jellegű döntés! A helyzet azonban bármikor változhat! Az idegenbeli mérkőzések esetében az edzőknek azt javasoltam, kérdezzék meg vendéglátóinkat, hogy fogadnak-e bennünket. Ennek tükrében megyünk vagy nem mehetünk.

A hírek szerint a szintén BLASZ I-es Közterület–Gázgyár meccs is elmarad.

Kedves Játékosok, Szülők, Szurkolóink, Barátaink!Alább közlöm a Városvezetés hivatalos állásfoglalását:„A kialakult…

Közzétette: 1908 SZAC Budapest – 2020. március 6., péntek

Kiemelt kép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!