Magyar foci

Jövő héten meneszthetik Kondás Elemért

Szepessy László lehet az ETO FC Győr új vezetőedzője.

Edzőváltásra készül az ETO FC Győr – többek között erről is beszélt Mányi József klubtulajdonos a kisalfold.hu-nak adott interjújában. A győriek nagy reményekkel vágtak neki a tavaszi szezonnak, az eredmények azonban elmaradtak, legutóbbi négy meccsükön mindössze egy pontot szereztek, így 15 pont a hátrányuk a feljutást érő második pozícióhoz képest.

Mányi József, Győr új polgármesterével, Dézsi Csabával folytatott szerdai beszélgetése során merült fel, hogy Hannich Péter legyen a klub vezetőedzője. Mányi azóta fel is vette a kapcsolatot Hannichhal, aki a jövő héttől venné át az ETO FC sportigazgatói feladatait.

Vázolta az elképzeléseit, vázolta a szakmai stábját. Szepessy László lenne a vezetőedző, Weitner Ádám és Oross Márton a pályaedzők, Sebők Zsolt a kapusedző, Herczeg Miklós és Tuifel Péter pedig mennének vissza az utánpótláshoz. Soós Imre ügyvezető marad, a gazdasági működésért felel, az első csapat szakmai munkájáért, az átigazolásokért, a csapat eredményességéért, a felnőttcsapat összeállításáért és felkészítéséért azonban teljes felelősséggel Hannich és stábja felel az első csapat rendelkezésére álló pénzből. Míg az akadémiáért Tuboly Frigyes akadémiaigazgató és Artner Tamás szakmai igazgató felel

– fogalmazott Mányi, aki hozzátette, a Szolnok elleni hétvégi bajnokin még biztosan Kondás Elemér ül majd a kispadon, de amennyiben a megállapodás létrejön az új stábbal, Kondással tárgyalniuk kell a szerződése esetleges felbontásáról.

Kondás december 3-án vette át Boér Gábortól a csapat irányítását, a DVSC-vel kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes edző tehát mindössze három hónap után távozhatna Győrből.

Kiemelt kép: eto.hu

Olvasói sztorik