Magyar foci sport

Kádár Tamás a Vidivel készül

A Kínába készülő futballista edzésbe állt, közben a hivatalos okmányait intézi.

Kádár Tamás, az 57-szeres magyar válogatott középpályás jelenleg Székesfehérváron, a Vidivel tréningezik Joan Carrillo irányításával. Mint arról korábban beszámoltunk, a Dinamo Kijevtől a kínai első ligás Shandong Lunenghez igazolt a futballista, ám egyelőre hivatalos dokumentumait kell intéznie – írja a Mol Fehérvár honlapja.

A fehérváriak azért adtak lehetőséget Kádárnak, hogy  a válogatott keretének egyik tagja minél jobb formában várhassa a nemzeti csapat előtt álló feladatokat, amennyiben a Marco Rossi számít rá.

A fehérvári együttes szerdán Zalaegerszegen, Magyar Kupa mérkőzésen lép pályára este nyolc órától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!