Magyar foci sport

Kőkemény szurkolói üzenetet kaptak az újpestiek Zalaegerszegen

Albérletben fogadják a Puskás Akadémiát.

Mint ismert, a stadionproblémái miatt kénytelen Zalaegerszegen futballozni az Újpest. A fővárosi együttes szombaton a Puskás Akadémiát, majd a Paksot látja vendégül Budapesttől igencsak távol.

A ZTE fanatikusai nem hagyták szó nélkül az újpestiek felbukkanását: gúnyos üzenetet helyeztek el a lila-fehér szektor előtt. „Pesten nincsenek helyetek” – írták a ferencvárosi szíveket megdobogtató szavakat…

Kiemelt kép: pfla.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!