Magyar foci sport

Hosszú ideje sérült paksi játékosokról adott helyzetjelentést a klub

Papp, Bartha és Rácz is nyilatkozott az állapotáról.

A Paksi FC hivatalos honlapján szólaltatta meg három sérült játékosát, a törökországi edzőtáborban kidőlő Papp Kristófot, az október óta maródi Bartha Lászlót és a Diósgyőri VTK ellen megsérülő Rácz Gergőt.

A héten végre már a csapattal dolgozhatok, de a fokozatosság elvét azért betartjuk, és figyelek a térdemre is, nehogy visszatérjen a szúró fájdalom. Sokat kell még dolgoznom, hogy ismét százszázalékos legyek, viszont a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján jó lenne már némi szerephez jutni. A legfontosabb ugyanakkor, hogy minden rendben legyen, nehogy visszasérüljek. Összességében két hónap maradt ki, amit nem viseltem könnyen, hisz’ ennyit sosem voltam sérült. Örülök tehát, hogy lassan vége lesz a kálváriámnak, még az erőnlétem kell újraépíteni

– nyilatkozta Papp Kristóf.

Jelen pillanatban sajnos hullámzom. Egyik nap feldobott vagyok, mert minden rendben, a másik nap letört, mert még van egy kis fájdalmam. Nemrég a talpamban egy kisebb szalaggyulladás hátráltatott, valószínűleg túlterheltem. A sarkamat a kitámasztásoknál érzem, de összességében alakulok. Tegnap, kedden volt eddig a legjobb edzésem, mióta a regenerációt elkezdtem, teljesen végigcsináltam a tréningem. Jelen pillanatban muszáj folyamatosan, maximálisan odafigyelnem, mennyit enged a lábam, de ez nagyon nehéz, hiszen már nagyon visz a szívem, mennék, csinálnám. Mielőbb szeretnék csatlakozni a többiekhez, de ez csak akkor lesz kivitelezhető, ha már a lábam is engedi

– ezt már Bartha László mondta a pillanatnyi helyzetéről.

Rácz Gergőnek is hiányzik a játék, jól érezhető ez a szavaiból, de egyelőre neki is várni kell még a visszatéréssel:

A múlt hét második felében már biciklizhettem, majd tegnap, kedden már rendesen is részt vettem az edzésen. Fájdalmam nincs, tehát felszívódhatott a folyadék. Nagyon mennék vissza a kapuba, csinálnám, de a biztonság mindennél fontosabb, csütörtökön kontrollvizsgálatom is lesz.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!