Magyar foci

Lanzafame elnézést kért a szurkolóktól

A kispesti csatárt bántja a hajrában elbukott két pont.

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában két dobogóért harcoló együttes játszott 1-1-es döntetlent: a Budapest Honvéd a 88. percig vezetett a Puskás Akadémia ellen, de Davide Lanzafame tizenegyesből szerzett góljára Josip Knezevic is büntetőből válaszolt.

Az egy pont egyik félnek sem jó: a Fradit legyőző Mezőkövesd növelte előnyét az üldözőivel szemben a harmadik helyen – 41 egységgel áll, a Puskás 35, a Honvéd 33 pontot gyűjtött.

A mérkőzés után a kispesti gólszerzőt a klub honlapja szólaltatta meg:

Amikor a végén bekaptuk azt a gólt… Nos, elnézést kérünk érte mindenkitől! Sosem vagyok elégedett egy ponttal, akkor sem, ha három gólt lövök. Ilyen a mentalitásom, azt hiszem, ezt már mindenki tudja Magyarországon. Ezzel a mérkőzéssel pedig különösen elégedetlen vagyok, akár a kihagyott büntetőmre, akár az eredményre gondolok. Hibáztunk a mai meccsen, kihagytuk a helyzeteinket, nem zártuk le a találkozót egy második góllal, és hát, ilyen a foci…

Lanzafame a Kaposvár elleni meccs után tett nyilatkozatára is visszautalt:

Ahogy akkor mondtam, ha fel akarunk kapaszkodni a harmadik helyre, ha csapatként előre szeretnénk lépni, fejlődnünk kell ebben. Be kell lőnünk a helyzeteinket.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik