Magyar foci sport

Újabb aláírást jelentett be a Honvéd

Profi szerződést kapott a 17 esztendős Megyeri Gábor.

Három és fél évvel ezelőtt érkezett Békéscsabáról a Honvédhoz, így 2016 nyarán lett a Magyar Futball Akadémia növendéke Megyeri Gábor, aki a téli törökországi edzőtáborban felkészülési mérkőzésen már a felnőttek között is bemutatkozott a Honvédban. A 17 esztendős, korosztályos válogatott kapus most első profi szerződését írhatta alá – jelentette be a klubhonlap.

Jelentős elismerés a klub részéről az irányomba, szeretném bebizonyítani, hogy megérdemeltem ezt a szerződést, nem csak úgy adták nekem. A célom, hogy egyre közelebb kerüljek a felnőttcsapathoz, és ameddig oda nem tudok még bekerülni, addig az U19-es és az NB III-as együttesben szeretnék jó teljesítményt nyújtani hétvégéről hétvégére

– nyilatkozta Megyeri.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!