Magyar foci sport

Visszaigazolt Mezőkövesdre a klub kölcsönjátékosa

Dragóner Filip ismét az élvonalban.

A Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos honlapján közölte, hogy visszatért a csapathoz Dragóner Filip, akinek az átigazolása a szerdai napon történt meg.

Dragóner ősszel az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében szerepelt kölcsönben. Négy bajnokin jutott szóhoz, egy gólt lőtt.

Kiemelt kép: mezokovesdzsory.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!