Magyar foci

Kiröhögte a magyar NB I-et a román klubtulajdonos

A FCSB elnöke szerint a játékosuk egy lábbal is a magyar bajnokság legjobbja lehet.

Gigi Becali, az FCSB elnöke a prosport.ro portálnak megerősítette azt az információt, amelyről kedden mi is beszámoltunk, azaz Dragos Nedelcu a Mol Fehérvárhoz szerződik. A bukaresti klub első embere az átigazolás részleteit is nyilvánosságra hozta, most félmillió eurót kap azért, hogy kölcsönadja a 22 éves védekező középpályást, akivel, ha elégedettek lesznek Székesfehérváron, a nyáron további 1,5 millióért megvásárolhatják.

Nedelcu már Magyarországra tart, hogy orvosi vizsgálatokon vegyen részt a Vidinél, de az is elég lesz neki Magyarországon, ha egy lábbal játszik

– tette hozzá a klubelnök a magyar bajnokságot becsmérlően.

Indiában írt alá Busai Attila
A másodosztály kilencedik helyén álló Neroca szerződtette a magyar középpályást.

Daniel Isaila, aki az U21-es válogatottnál együtt dolgozott Nedelcuval úgy fogalmazott, a fiatal játékos nem találta meg a megfelelő környezetet az FCSB-nél.

Nagyon erősen hiszek Nedelcuban, okos, erős játékos, hozzá hasonló középpályásból kevés van Romániában. Fantasztikusak a hosszú labdái, emellett távolról jól lő. Ő egy kicsit finomabb lelkű játékos, ezért jóba kell vele lenned, hogy igazán ki tudjon bontakozni.

A mértékadó Transfermarkt által 1,5 millióra taksált játékos eddig kétszer lépett pályára a román válogatottban, a 2016/17-es szezonban bajnoki címet szerzett a Viitorullal, majd az FCSB-be szerződött, ahol a jelenleg is futó szezonban sérülés miatt csak 11 tétmérkőzésen lépett pályára. Korábban az osztrák Rapid Wien és az olasz Sampdoria érdeklődött a játékos iránt, ám nem is olyan rég még Becali hatmilliót szeretett volna kapni érte, ez az összeg viszont elriasztotta az említett csapatokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik