Magyar foci

Ugrai Roland is az NB I-be igazolt

A Budapest Honvéd hivatalosan is bejelentette az érkezését.

Hidi Patrik és Mayron George után megvan a Budapest Honvéd harmadik téli igazolása is, Ugrai Roland érkezését kedden délelőtt jelentették be a piros-feketék.

A Békéscsabáról származó 27 esztendős támadó szülővárosában, majd Szombathelyen az Illés Akadémiánál nevelkedett, aztán 2009 nyarán a Haladás színeiben mutatkozott be az NB I-ben. Második első osztályú meccsén szerezte meg az első gólját, majd 2014 telén a Ferencvároshoz igazolt. A fővárosi együttesnél másfél évet töltött el, aztán fél év erejéig a Haladás, majd két esztendőn keresztül a DVTK labdarúgója volt. Ugrai Roland az elmúlt másfél évben a görög első osztályú Atromisz játékosaként szerepelt, a görög bajnokságban 20 meccsen 5 gól és 1 gólpassz a mérlege, míg az NB I-ben 138 találkozón 27 gól, valamint 18 gólpassz fűződik a nevéhez.

Mindenképpen szerettük volna még megerősíteni a támadószekciót, és Roland személyében egy a magyar bajnokságot jól ismerő, de már nemzetközi tapasztalattal is bíró támadót szerződtettünk. Érkezésével tovább bővülnek a variációs lehetőségeink, ami azért is fontos, mert az elkövetkező időszakban sok mérkőzés vár a csapatra

– mondta Kun Gábor, a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója.

 

Kiemelt fotó: honvedfc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik