Magyar foci

Háromszoros bajnok csatárt igazolt a Szombathelyi Haladás

A klub mindent megmozgat, hogy ne essenek ki az NB II-ből.

Verpecz István, Schimmer Szabolcs, Devecseri Szilárd, Rácz Ferenc és Tóth Barna után megvan a Haladás hatodik téli igazolása is. A 31 éves, Soroksárról érkező Farkas Balázs pénteken aláírta – egyelőre – a bajnokság végéig szóló kontraktusát – írja a csapat hivatalos honlapja.

Farkas futballozott Nyíregyházán, majd 2006-ban, 18 évesen igazolt a Dinamo Kijevhez. Itt négy évet töltött, először a tartalékcsapatban kapott lehetőséget, majd a felnőtteknél is bemutatkozott, többek között a Manchester United is felfigyelt rá, azonban  2008-ban súlyos térdésérülést szenvedett. Kölcsönadták az akkor Videoton néven futó fehérváriaknak, ahol talpizomszakadást szenvedett. Majd 2010 nyarán végleg hazaigazolt, szerepelt a Debrecenben, Győrben, Debrecenben, Balmazújvárosban, az MTK-ban, a ZTE-ben. Soroksáron ősszel háromszor volt kezdő, négyszer csereként kapott lehetőséget.  A Dinamo Kijevvel ukrán, a Debrecennel és a Győrrel magyar bajnok lett.

Azonban nincs idő siránkozni, jövő vasárnap a Csákvár ellen nyernünk kell. De előtte szerdán még a Honvéd ellen játszunk Magyar Kupa-meccset, ahol szeretnénk tisztességgel helytállni. Ami Farkas Balázst illeti, hiszem, hogy hasznunkra lesz és a csapat élére áll

– nyilatkozta Mátyus János.

Kiemelt fotó: Soroksár Youtube

Olvasói sztorik