Magyar foci

Nikolics Nemanja: Ez az èn klubom, ez az èn csapatom

A magyar válogatott csatár éjszakánként a plafont bámulta és forgolódott, de aztán a homlokára csapott és Székesfehérvárra igazolt.

Megható sorokkal köszönt be a Mol Fehérvár új igazolása. Nikolics Nemanja álmatlan éjszakákról, a családjáról, az orra előtt lévő jó döntésről is beszélt a Facebook-posztban.

Mindig is az őszinte beszéd híve voltam. Én màr a nyáron kijelentettem, ha egyszer hazaigazolok, csak a Vidibe jövök. Ez egy különleges kapcsolat köztünk. Fehérváron lettem felnőtt férfi, itt alapoztam meg a későbbi légióskodást. Nem volt kérdés, hogy a családdal Székesfehérvárra költözzünk haza, ez a mi otthonunk, itt akartunk letelepedni. És ez az èn klubom. Ez az èn csapatom. Ez minden, amire én vágyom

– írja.

A klub csütörtökön délután jelentette be visszatérőjét. Mint a fehérváriak honlapján olvasható, Nikolics Nemanja 2010-ben igazolt Kaposvárról a Vidibe, és öt és fél éven keresztül volt a csapat meghatározó tagja. 2015 nyaráig két bajnoki aranyat, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a csapattal, háromszor pedig a gólkirályi címet is elhódította.

Kiemelt fotó: Nikolics Nemanja official

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik