Magyar foci sport

Nikolics Nemanja: Ez az èn klubom, ez az èn csapatom

A magyar válogatott csatár éjszakánként a plafont bámulta és forgolódott, de aztán a homlokára csapott és Székesfehérvárra igazolt.

Megható sorokkal köszönt be a Mol Fehérvár új igazolása. Nikolics Nemanja álmatlan éjszakákról, a családjáról, az orra előtt lévő jó döntésről is beszélt a Facebook-posztban.

Mindig is az őszinte beszéd híve voltam. Én màr a nyáron kijelentettem, ha egyszer hazaigazolok, csak a Vidibe jövök. Ez egy különleges kapcsolat köztünk. Fehérváron lettem felnőtt férfi, itt alapoztam meg a későbbi légióskodást. Nem volt kérdés, hogy a családdal Székesfehérvárra költözzünk haza, ez a mi otthonunk, itt akartunk letelepedni. És ez az èn klubom. Ez az èn csapatom. Ez minden, amire én vágyom

– írja.

A klub csütörtökön délután jelentette be visszatérőjét. Mint a fehérváriak honlapján olvasható, Nikolics Nemanja 2010-ben igazolt Kaposvárról a Vidibe, és öt és fél éven keresztül volt a csapat meghatározó tagja. 2015 nyaráig két bajnoki aranyat, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a csapattal, háromszor pedig a gólkirályi címet is elhódította.

Kiemelt fotó: Nikolics Nemanja official

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!