Magyar foci sport

Hármat rúgott a Fradi az edzőmeccsen

Azok jutottak szóhoz, akik kevesebbet játszottak a tétmérkőzéseken.

A Ferencváros szerdán este 0-0-s döntetlent játszott a Honvéddal. Azok, akik azon a meccsen nem léptek pályára, csütörtökön a Soroksár ellen játszottak zártkapus felkészülési találkozót.

A Soroksárban is felbukkantak Fradi-játékosok: Szánthó Regő, Csonka András, Szerető Krisztofer és Takács Zsombor is fiókcsapatunkban lépett pályára. A vezetést Bőle Lukács révén a Fradi szerezte meg, a középpályás 20 méterről lőtt gólt. Varga Roland duplázta meg az előnyt. A végeredményt Leandro állította be – tudósít a www.fradi.hu.

Felkészülési mérkőzés

FTC-Soroksár 3-0
FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Leandro, Civic – Skvarka, Vécsei – Varga, Lodico, Bőle – Sihnevich.  Csereként beállt: Ramadan, Csontos, Szécsi Gól: Bőle, Varga, Leandro

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!