Magyar foci sport

Eldőlt, hogy nem csaphat össze szombaton az Újpest és a Fradi

Az MLSZ rábólintott a halasztásra.

Csütörtökön hivatalossá vált, hogy elmarad a szombatra kiírt Újpest–Ferencváros rangadó. Mint beszámoltunk róla, néhány nappal az ütközet előtt kiderült, a játékosok épsége miatt nem használható az Újpest pályája.

Új helyszínként felvetődött a Vasas arénája, ám az idő rövidsége miatt nem tudták megoldani az esemény rendőrségi biztosítását. Az Újpest FC halasztást kért, melyre áldását adta az FTC, majd a honi futballszövetség versenybizottsága is. Egyelőre nem tudni, a két budapesti együttes mikor pótolhatja az összecsapást.

Kiemelt kép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!