Magyar foci sport

Videón, ahogy a lecserélt Fradi-játékos hisztizik

Franck Boli nagyon nem értett egyet Szerhij Rebrov döntésével.

A Ferencváros–Honvéd rangadó zárta az OTP Bank Liga 19. fordulóját szerda este. Nem hozott gólt a meccs: 0-0-lal osztozkodtak a pontokon a felek.

A találkozó egyik emlékezetes jelenete volt Franck Boli hisztizése. A Ferencváros játékosa nehezen viselte, hogy Szerhij Rebrov 63. percben lecserélte. Dühöngött, pulóvert dobált…

Az esetről készült videót, itt lehet megnézni.

Az M4 Sport emlékeztet rá,  2018 decemberében a Mezőkövesd elleni bajnokin Böde Dánielt a 61. percben cserélte le az ukrán szakvezető, és a válogatott játékos szintén dühösen hagyta el a pályát, és a földhöz vágta a kabátját.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!