Magyar foci

Marco Rossi a Fradi légiósával erősítené a magyar válogatottat

Szerinte az ukrán játékos meccsről-meccsre egyre jobb játékossá válik.

Marco Rossi a Fradi TV-nek beszélt Ihor Haratinról, akinél magyar felmenői kapcsán felmerült, akár magyar válogatott is lehetne a jövőben.

Haratin egy nagyon ígéretes és remek játékosa lehetne a válogatottnak, de először meg kell hozni a döntést, hogy valóban szeretne a válogatott tagja lenni. Nem fogom őt győzködni, ha igazán akarja és ezt a teljesítményével is alátámasztja, akkor felöltheti a piros-fehér-zöld mezt

– mondta Rossi, aki szerint az ukrán játékos meccsről-meccsre egyre jobb játékossá válik.

Nagyon nem lennénk Marco Rossi helyében
Az elmúlt négy év legfontosabb meccsére készül a válogatott, miközben Dzsudzsáknak nincs csapata, Kádárt a tartalékokhoz száműzték, Szalai és Sallai keveset játszik, Willi Orbán pedig sérült.

A szakember beszélt még Vécsei Bálintról is, aki szerinte jó döntést hozott, hogy a Fradiba igazolt, hiszen a klub minden évben a bajnoki címért küzd és azért, hogy ott legyen valamelyik európai kupasorozat főtábláján. Itt több címért is versenyezhet, és a csapat a legjobb formáját hozhatja ki belőle.

Rossi elmondta, a válogatott tavaszi létfontosságú összecsapásain nem tartja elképzelhetetlennek Sigér Dávid kerettagságát sem, hiszen Nagy Ádám még mindig nem százszázalékos.

Kiemelt fotó: MTI

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik