Magyar foci sport

Marco Rossi a Fradi légiósával erősítené a magyar válogatottat

Szerinte az ukrán játékos meccsről-meccsre egyre jobb játékossá válik.

Marco Rossi a Fradi TV-nek beszélt Ihor Haratinról, akinél magyar felmenői kapcsán felmerült, akár magyar válogatott is lehetne a jövőben.

Haratin egy nagyon ígéretes és remek játékosa lehetne a válogatottnak, de először meg kell hozni a döntést, hogy valóban szeretne a válogatott tagja lenni. Nem fogom őt győzködni, ha igazán akarja és ezt a teljesítményével is alátámasztja, akkor felöltheti a piros-fehér-zöld mezt

– mondta Rossi, aki szerint az ukrán játékos meccsről-meccsre egyre jobb játékossá válik.

Nagyon nem lennénk Marco Rossi helyében
Az elmúlt négy év legfontosabb meccsére készül a válogatott, miközben Dzsudzsáknak nincs csapata, Kádárt a tartalékokhoz száműzték, Szalai és Sallai keveset játszik, Willi Orbán pedig sérült.

A szakember beszélt még Vécsei Bálintról is, aki szerinte jó döntést hozott, hogy a Fradiba igazolt, hiszen a klub minden évben a bajnoki címért küzd és azért, hogy ott legyen valamelyik európai kupasorozat főtábláján. Itt több címért is versenyezhet, és a csapat a legjobb formáját hozhatja ki belőle.

Rossi elmondta, a válogatott tavaszi létfontosságú összecsapásain nem tartja elképzelhetetlennek Sigér Dávid kerettagságát sem, hiszen Nagy Ádám még mindig nem százszázalékos.

Kiemelt fotó: MTI

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!