Magyar foci sport

Gólt kapott a csapata, hazament a stadionból az NB I-es klub tulajdonosa

Amikor lenyugodott, azt kérte a vezetőedzőtől, rúgja ki, aki nem tesz meg mindent a csapatért.

Nehéz helyzetbe került a ZTE, miután hazai pályán kikapott a Pakstól az OTP Bank Liga szombati fordulójában. A Zaol információi szerint a lefújás után feszült volt a hangulat a kék-fehérek öltözőjében, és a lelátón is. Ezt már nem várta meg Végh Gábor többségi tulajdonos, aki a Paksiak második gólja után elviharzott a stadionból.

Egész éjjel nem aludtam, annyira feszült voltam, de ma délelőtt már elemeztünk. Dobos Barna vezetőedzővel és Sallói István sportigazgatóval hármasban beszéltük át a dolgokat. Úgy látom, hogy nincs értelme kapkodni, nem biztos, hogy az edzőváltás oldaná meg a gondjainkat ebben a sűrű menetelésben. Őszintén átbeszéltük a hibákat, látjuk ezeket, a céljainkat el akarjuk érni, és ebben továbbra is kérem a szurkolók segítségét. Álljanak mellettünk, ahogy eddig is tették! Mindenki higgye el, azért erősítettünk a télen, hogy sikerüljön bent maradni. A legegyszerűbb lenne most edzőt váltani, s ha csak edzőgond lenne, nem várnék. Azt kértem Dobos Barnától: amelyik játékos nem tesz meg mindent a csapat sikeréért, hívják bárhogy is, tegye ki a keretből. Mi nem adjuk fel a harcot és kérem, hogy a szurkolók se tegyék ezt

– nyilatkozta az üzletember.

Kiemelt fotó: ztefc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!