Magyar foci sport

A Dinamo Kijev kitette Kádár Tamást a felnőtt csapatból

Nehéz napokat él át a magyar válogatott alapembere, az ifikhez száműzték.

Kádár Tamás nem vett részt a Dinamo Kijev hétfő esti edzésén, a védőt az ifikhez száműzték, helyére Oleksandr Romanchukot rendelték fel – írja a klub hivatalos honlapja.

A magyar válogatott alapembere rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben. A klub korábbi játékosa, Szerhij Nahornyak, és az ukrán válogatott, Ivan Gecko is nekiment a magyar védőnek.

Kádár három évvel ezelőtt, Poznanból igazolt Dinamo Kijevhez. Ötvennyolc ukrán bajnokin lépett pályára, és még 2023-ig szerződés köti a klubhoz. A mostani döntést a klub egyáltalán nem indokolta, és arról sincs információi, hogy mi vár Kádárra, van-e visszaút számára.

Kiemelt fotó: Andreas HILLERGREN / TT NEWS AGENCY / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!