Magyar foci sport

Olasz élvonalbeli csapat szerződtette a tehetséges magyar középpályást

Fiáth Bence a Parmánál folytatja.

A Vasas Kubala Akadémia tehetséges labdarúgója, a 16 esztendős Fiáth Bence két és fél éves profi szerződést írt alá az olasz élvonalbeli Parma csapatánál. A jó felépítésű, utánpótlás-válogatott, kreatív középpályás fél évvel ezelőtt érkezett a Mol Fehérvár FC együttesétől a Vasas Kubala Akadémiára – számolt be róla a magyar egyesület.

Gyermekkori álmom teljesülhetett azzal, hogy egy európai, topbajnokságban szereplő, első osztályú klub utánpótlás-csapatában nevelkedhetek. Szeretném megköszönni a Vasas Kubala Akadémiának, azon belül is elsősorban Nagy Miklós ügyvezetőnek, hogy az akadémián eltöltött hónapok alatt végig érezhettem a klub támogatását és bizalmát. Tudta, milyen sokat jelent nekem ez a lehetőség, így folyamatosan mellettem állt. Köszönöm az akadémián dolgozó edzők és szakemberek lelkiismeretes munkáját is, hiszen nélkülük nem jutottam volna el idáig. A csapattársaimnak üzenem, hogy nagyon jól éreztem magam velük és sok sikert kívánok nekik, hajrá, Vasas!

– mondta a fiatal játékos az aláírást követően.

Kiemelt kép: vkla.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!