Magyar foci sport

16 éves, 190 cm-es játékos lesz a Puskás Akadémia csodafegyvere?

Romániából érkezik, és már túl van a próbajátékon.

Popovits Patrick a Puskás Akadémia játékosa lehet – írja a Csakfoci. A portál úgy tudja, 16 éves, 190 cm-es játékos érkezését a napokban bejelenti a felcsúti klub.

Popivits jelenleg a román Luceafarul Oradea játékosa, csatárposzton bevethető. Próbajátékon szerepelt a felcsútiaknál, a teljesítményével meggyőzte a vezetőséget, és pályára léphetett a St. Pölten elleni edzőmeccsen is, sőt az orvosi vizsgálatokon is túl van.

A bihon.ro is kész tényként közli az átigazolást, és az orvosi vizsgálatról fotót is közöl. A játékos édesapja, Pavel Popovits a Békéscsaba játékosa volt.

Kiemelt fotó: www.bihon.ro

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!