Magyar foci

Ötpercenként jelenti be új légiósait a Debrecen

Luka Milunovics és Jurij Habovda is a DVSC-ben folytatja.
  • Támadó középpályást igazolt a DVSC: Luka Milunovics Debrecenben folytatja pályafutását – jelentette be 12.55-kor a klub honlapja.
  • Jurij Habovda a DVSC-ben folytatja: több poszton bevethető játékost igazolt a Loki – adták hírül 13.00-kor.

Izgalmas öt perce volt tehát a csapat szurkolóinak.

Tíz napja készül a DVSC-vel a 27 esztendős Luka Milunovics, aki a klub idei első igazolása lett. A 180 centiméter magas támadó középpályás 23 alkalommal szerepelt az U21-es szerb válogatottban, amelyben 6 gólt szerzett.

Pályafutása során futballozott többek között a Crvena zvezdában, valamint Görögországban a Plataniasz és az Arisz Szaloniki csapatában. Fél évig a Vozdovacban játszott, legutóbbi klubja a malajziai Melaka United volt, ahol 10 találkozón 7-szer volt eredményes. A Crvena zveda színeiben pályára lépett az Európa Ligában, 8 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

Új csapatkapitány Debrecenben, aki szerint minden pontra szükségük van
Bódi Ádámnak tetszik az új edző filozófiája.

Jurij Habovda két és fél éve futballozik Magyarországon. Az első évben a Balmazújváros alapembere volt, 29 mérkőzésen lépett pályára. A második évében a Haladásban futballozott, majd az őszi szezont a másodosztályban töltötte Szombathelyen, ahonnan decemberben távozott.

A magyar felmenőkkel rendelkező hátvéd szerepelt az ukrán élvonalban, valamint a fehérorosz bajnokságban, ahol a Dinamo Minszk színeiben hat Európa Liga-mérkőzésen is pályára lépett.

Kiemelt kép: dvsc.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik