Magyar foci sport

Román válogatott játékos érkezhet az NB I-be

Az Újpest szerezheti meg Steliano Filipet, aki a 2016-os Európa-bajnokságon is ott volt.

A gsp.ro romániai portálnak Steliano Filip ügynöke megerősítette, hogy a játékos napokon belül aláírhat egy magyar csapathoz. A lap szerint ez a csapat az Újpest.

A Filip, aki a védelem bal oldalán bevethető, a napokban bontotta fel szerződését a Viitorul Constanta csapatával, de korábban a Dinamo Bukarest és a Hajduk Split játékosa is volt. A Csakfoci azt írja, az ősszel térdsérülésen is átesett futballista 12 román bajnokin játszott az idény első felében, ezeken 1 gólpassz volt a mérlege.

Ellenfelet sosem ünnepelt úgy a Fradi-tábor, mint Bödét
Még a mezét is kidobta a nézőknek.

A védő kilenc alkalommal volt román válogatott, a 2016-os Európa-bajnokságon pályára is lépett. Legutóbb 2017-ben húzhatta magára a címeres mezt.

Kiemelt fotó: DANIEL MIHAILESCU / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!