Magyar foci

Kiosztotta csapatát az Újpest edzője, a szurkolók a távozását követelik

Nebojsa Vignjevics nem finomkodott.

Megírtuk: a Debrecen 4-0-ra győzött hazai pályán a nagyon gyenge napot kifogó Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati mérkőzésén. A találkozó után keményen értékelte saját csapata teljesítményét az újpesti vezetőedző, Nebojsa Vignjevics.

Szeretnék gratulálni a Debrecen csapatának a győztes mérkőzésért. Az összecsapás elejétől fogva segítettük őket abban, hogy megnyerjék a találkozót. Egyszerűen önbizalom és karakter nélkül, remegő lábbakkal játszottunk az első pillanattól kezdve. Nem tett a DVSC semmi különleges dolgot, egész egyszerűen kihasználták azt a számtalan hibát, amit elkövettünk. Valahogy semmi nem akart összejönni, nem volt bennünk energia, nem volt bennünk küzdőszellem, ezzel megkönnyítettük az ellenfelünk dolgát. Máskor is előfordult, hogy kikaptunk, de akkor legalább küzdöttünk, ez azonban a mai napon teljesen hiányzott a csapatból

– mondta a klub honlapján. Erre a nyilatkozatra a Facebookon reagáltak a szurkolók, méghozzá dühösen. A legtöbben Vignjevics távozását követelték. Ezekből válogattunk.

  • Ugyanaz a sablonduma minden zacskó után. Kérdem én, mire készítette fel őket az edző? Ennek az edzőnek nagyon gyenge a tudása, már rég nem Újpesten lenne a helye. Nehéz tavaszi szezon lesz, meg kell küzdeni a bennmaradásért.
  • Már bocsánat, de ez az edző felelőssége! Csomagolnod kéne, és távozni.
  • Minősíthetetlen… Takarodjon innen mindenki, aki nem képes felfogni, hogy az Újpest Magyarország labdarúgásának egyik kiemelkedő képviselője. Sajnos csak volt, úgy tűnik…
  • A nyilatkozat szerint ezekben a drága gyerekekben „nem volt ma küzdőszellem”. Ebben az esetben mit keresnek ezek lila mezben? De egyáltalán a pályán, ezek a nyomorultak!? Miből gondolják, hogy ezt így meg lehet csinálni? Középcsapat? Már az is komoly kihívás jelentene. Ezeknek a senkiknek fizetnek tízmilliókat? Emberek, óriási a baj.
  • Legyen már annyi önkritikád, hogy lemondasz végre! Ez az út csak az NB II felé vezet! Add át a helyed másnak a belgával együtt! Teljes megújulást követelünk!
  • Most olvastam, mi történt, ez számomra is tragikus és siralmas. Ettől még egy magyar edző is jobban felkészíti a csapatot.

Nebojsa Vignjevic: Önbizalom és karakter nélkül, remegő lábakkal játszottunkVezetőedzőnk èrtékelését itt olvashatod:🔽http://bit.ly/2GmMWjN

Közzétette: Újpest FC (hivatalos) – 2020. január 25., szombat

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik