Magyar foci sport

Április elején lehet majd újra jegyet venni a budapesti Eb-meccsekre

Sokan érdeklődnek az MLSZ-nél a lehetőségekről.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője volt a vendég az M4 Sport Sporthíradójában. A nyári Európa-bajnokságot illetően megemlítette, hogy sokan érdeklődnek a jegyvásárlási lehetőségekről. Budapesten négy mérkőzést rendeznek majd a tornán.

Orbán Viktor indonéz játékosokat szerezhetett a Puskás Akadémiának
Mongólia után Indonézia is labdarúgókat küldhet Felcsútra.

Emlékeztetett rá, hogy az európai szövetség több fázisban értékesíti a jegyeket, volt egy nyári szakasz, amikor „vakon” lehetett jegyeket vásárolni, akkor még nem lehetett tudni, mely csapatok juthatnak ki, majd decemberben a már résztvevő csapatok drukkerei regisztrálhattak.

Legközelebb majd akkor lehet a jegyértékesítésről beszélni, ha lezajlottak a pótselejtezők. A magyar válogatott esetében is április elején, abban az esetben, ha sikeresek lesznek a mérkőzések

– fogalmazott.

Kiemelt kép: Robert Szaniszlo / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!