Magyar foci sport

A Fradi elleni derbit is bojkottálja az Újpest-tábor

A szurkolók a belga tulajdonos távozását követelik.

Ha sikeres lesz az újpesti szurkolók kezdeményezése, meglehetősen szomorú összecsapásra van kilátás február 8-án. A lila-fehér együttes az ősi rivális Ferencvárost fogadja az NB I, ám a hazai tábor bojkottal fenyeget.

Amint azt a Csakfoci is kiszúrta, a szurkolók arra biztatnak, hogy a Roderick Duchatelet tulajdonos elleni lépésként mindenki maradjon távol a rangadótól. A „Mondj nemet a derbire, mondj igent az Újpestre!” Facebook-esemény az Újpest–FTC meccs bojkottálására szólítja fel a fanatikusokat.

A hírek szerint a lila-fehér tábor valóban nem vásárolja a jegyeket, szombat reggelig állítólag még ötven belépő sem fogyott el a kapu mögötti hazai szektorokba. Mint ismert, az Újpest-tábor egy része jó ideje harcban áll a vezérkarral, elég csak az emlékezetes címerbotrányra gondolni.

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

A görögök ellen kezdte, ellenük szerezte első gólját, és most ellenük búcsúzott Dzsudzsák Balázs, aki 109 szereplésével immár egyedül csúcstartó a magyar válogatottban. A szurkolók maximálisan elismerik a válogatottért tett erőfeszítéseit, de a megkérdezettek mind kissé csalódottan állapították meg: klubszinten több volt benne.