Magyar foci sport

Meggyőzte az MTK szakmai stábját, leigazolták az élvonalból érkező középpályást

A kék-fehérek érvényesítették opciós jogukat.

Az MTK Budapest érvényesítve opciós jogát végleg megvásárolta Cseke Benjámin játékjogát. A középpályást augusztus végén vették kölcsön a Paksi FC-től, az őszi teljesítménye után pedig hosszútávú megállapodást írt alá az MTK Budapesttel.

Pontosan azt kaptuk tőle az elmúlt hónapokban, amit vártunk. Teljesítményével meggyőzte a klubvezetést arról, hogy érdemes már most élni a kivásárlási opcióval. Amikor kölcsönvettük, fontos szempont volt, hogy fizikálisan is tudjuk erősíteni a csapatot: több adat is megjelent már arról, hogy csapatunk futóteljesítményben sokat lépett előre, ő pedig ennek az együttesnek az egyik legtöbbet futó játékosa. Emellett sok párharcot is nyer, rendkívül kevés szabálytalanság mellett, és az előre játékot is igyekszik segíteni. A szakmai stáb visszajelzései alapján ideális partner a közös munkához: amellett, hogy több poszton is bevethető, személyiségéből fakadóan maradéktalanul megoldja azt, amit kérnek tőle, hiszen nagyon fegyelmezett és csak a kapott feladatra koncentrál

– indokolta a klub lépését Polyák Balázs sportigazgató.

A 25 éves belső középpályás ősszel 14 tétmérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-ben. Cseke jelentős élvonalbeli tapasztalattal rendelkezik, hiszen eddig 68 találkozón játszott már az NB I-ben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!