Magyar foci

Remili is az NB II-be igazolt

Siófokon folytatja a gólerős támadó.

Remili Mohamed személyében új játékost jelentett be a másodosztályú BFC Siófok: a rutinos, gólerős támadó féléves szerződést írt alá a klubbal – tudatta a siófoki klubhonlap.

Korábban játszott Szolnokon, Újpesten és a Vasasban, utolsó klubja a Paksi FC volt. Az OTP Bank Liga NB I most futó szezonjában a zöld-fehéreknél öt alkalommal volt kezdő, hétszer csereként lépett pályára.

A Vasas színeiben egymás után két idényben is kiemelkedő teljesítményt nyújtott: a 2013–2014-es szezon során összesen 20 gólt szerzett, majd a következő bajnoki évben 19 találatig jutott a fővárosi piros-kéknél.

„A legoptimálisabb döntést hoztam meg a lehetőségeim közül, mind szakmai szempontból, mind család szempontjából. Édesanyám és Safi nővérem a családjával Siófokon laknak, ez nyilván megkönnyíti majd a mindennapjaimat. A feleségem mindvégig támogatta ezt a döntést, amit végül meghoztam. Az első benyomások nagyon pozitívak, mindenki barátságosan fogadott. Több csapattársam már megismertem az évek alatt, és van itt egy nagyon jó barátom, Tajthy Tomi, aki az esküvőmön is ott volt. Ez szerintem mindent elárul. A tavaszra nézve a csapat nagyon jó pozícióban van a tabellán, és azért jöttem, mert minimum ezt a helyezést meg kell tartani! Nekem is vannak céljaim, és a csapatnak is: minél előrébb végezzünk! Nagyon izgatottan várom a munkát a csapattársaimmal, és remélem sikerül elérni a céljainkat közösen!” – nyilatkozta Moha a bfc-siofok.hu-nak..

Nagyon örülök Remili Mohamed érkezésének, úgy gondolom, erőssége lesz a BFC Siófoknak!

– mondta Gál István vezetőedző.

A klubhonlap hozzáteszi, már alá is írták a felek a szerződést, a törökországi edzőtábor ellenére a papírmunkák már a vége felé járnak.

Kiemelt kép: bfc-siofok.hu

Olvasói sztorik