Magyar foci sport

Igazi gólvágó igazolt az NB I-be

Jelena Richárd aláírt Kisvárdán.

Aláírta szerződését a Kisvárda Master Gooddal Jelena Richárd – jelentette be a klub. A játékos személye nem okozott meglepetést, hiszen már január 6-án együtt kezdte meg a felkészülést a csapattal, és ott volt az egyiptomi edzőtáborban is, ahol a két mérkőzés egyikén gólpasszt adott, a másikon gólt szerzett.

A felek a pénteki edzőmeccs előtt írásban is szentesítették a szóbeli megállapodást, így a 22 éves Jelena már kisvárdai futballistaként szerepelhetett az FK Minaj ellen 1-0-ra megnyert találkozón.

Jelena pécsi születésű játékos, a 2014-2015-ös szezonban mutatkozott be a felnőttek között a PMFC-Matiasban, majd első profi klubja a Bp. Honvéd lett 2016-ban. Itt vált belőle NB I-es futballista, két mérkőzésen kapott lehetőséget. A következő szezont Pakson töltötte, majd az NB II-es Csákvárban és Zalaegerszegben szerepelt.

Az előző szezont Mosonmagyaróváron játszotta végig, az őszi félévet pedig az NB III-as Kozármislenynél, ahol 14 meccsen 12 gólt szerzett.

Kiemelt kép: kisvardafc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!