Magyar foci

Üzent a szurkolóknak az NB I-ből másodosztályba igazoló csatár

Néhány nap alatt pletykából valósággá vált, hogy az Újpest FC legjobb góllövője, Feczesin Róbert ingyen a Vasasba igazolhat.

NB I-es tempóban a Vasas: Feczesin a csúcsigazolás
Az Újpest képtelen volt megtartani.

Akik követik a magyar bajnokságot, jócskán meglepődtek a híren, tekintettel arra, hogy a lila-fehérek játékosa volt ősszel a legeredményesebb csatár az NB I-ben, mégis a másodosztályba szerződött. Ráadásul az újpestiek közleménye szerint egy jobb ajánlatért. Feczesin a hír után úgy döntött, búcsúzóul még üzen egyet a csalódott negyedik kerületi szurkolóknak.

Gondolhatjátok, hogy nem így terveztem… Volt bennem izgalom, egyfajta drukk, amikor visszatértem Újpestre, nem tudtam, hogy mire számítsak. Aztán amit tőletek kaptam, az mindent felülmúlt. Olyan extra energiát, plusz motivációt adott az a szeretet és megbecsülés, amit ebben a fél szezonban nekem “küldtetek” a lelátóról, hogy a fellegekben jártam. Elhihetitek, minden nap, minden pályán töltött percben igyekeztem rászolgálni a bizalomra és próbáltam méltó módon képviselni titeket. Nekem ti vagytok az Újpest. Büszke vagyok az elmúlt időszakra, mindig különleges emlék marad. Hiányozni fogtok, és remélem, ti is mindig jó szívvel gondoltok majd vissza rám. Én megpróbáltam mindent.. Az Újpest ti vagytok. Sok sikert Újpest!

– áll a bejegyzésben.

Feczesin ősszel 12 bajnokin 8 gólt szerzett, így jelenleg vezeti az NB I góllövőlistáját is, Helyére minden bizonnyal a visszatérő Novothny Soma kerül majd a kezdőcsapatba Újpesten.

Kiemelt kép: Szirtesi László/Getty Images

Olvasói sztorik