Magyar foci sport

Kínos pofontól menekült meg a Fradi

Skvarka góljával legyőzték a kölni tarcsit a zöld-fehérek.

A Bundesliga 1-ben szereplő Köln második csapata ellen tesztelte a keretét csütörtökön Szerhij Rebrov, az FTC edzője. Az ukrán szakvezető a Szécsi – Lovrencsics, Otigba, Leandro, Csontos – Haratin – Isael, Bőle, Skvarka, Szánthó – Ramadan összeállításban küldte harcba a csapatát, és az ukrán Ihor Haratin már a 11. percben megszerezte a vezetést.

A második félidőre egy másik ukrán, Olekszandr Zubkov érkezett Bőle Lukács helyére, és nem vesztegette az idejét, villámgyorsan megduplázta a Fradi előnyét.

Amikor már azt hihettük, a magyar bajnok érvényesíti az erőfölényét a spanyolországi tesztmeccsen, felpörgött, és pillanatokon belül egyenlített a Köln. Szűk fél órával az összecsapás vége előtt „sort cserélt” a Fradi, és Michal Skvarka megmentette a magyar együttes, a 85. percben szabadrúgásból állította be a végeredményt.

Felkészülési mérkőzés

Ferencváros–1. FC Köln U21 (német) 3–2 (1–0)

Gólszerző: Haratin (11.), Zubkov (47.), Skvarka (85.), illetve Petermann (56.), Boakye (57.)

Kiemelt kép: fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!