Magyar foci sport

Puskás Akadémia: Gyurcsó gólja kevés volt, vereség az edzőmérkőzésen

Az Eszékieknél Kleinheisler László is pályára lépett.

Bár Gyurcsó Ádám góljával szépített a Puskás Akadéia, az első félidőben szerzett két találatának köszönhetően az NK Osijek nyerte a két csapat spanyolországi edzőmérkőzését.

A 14. percben Antonio Mance cselezett befelé a tizenhatos sarkától, és kilőtte a hosszú sarkot. Ezzel a góllal szerzett vezetést a horvát csapat. A második gólt Maric lőtte büntetőből a 33. percben. A szépítésre az 50. percben került sor.  Yoell van Nieff bal oldali beadását Gyurcsó közvetlen közelről, talppal segítette a horvát kapuba – írja a pfla.hu.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Osijek–Puskás Akadémia FC 2–1 (2–0)

Gól: Mance (14.), Maric (33.), ill. Gyurcsó (50.)

Osijek: Ivusic – Sutalo, Skoric, Majstorovic – Sorsa, Grezda, Kleinheisler, Jugovic, Bockaj – Maric, Mance. Csereként pályára lépett: Malenica (kapus), Kamenar, Igor, Loncar, Todoroski, Magdic, Ndokcyt, Spoljaric, Mbakogu, Marin, Talys

PAFC: Hegedüs – Radics, Meissner, Van Nieff, Szolnoki, – Magyar Zs., Favorov, Plsek – Henty, Vanecek, Gyurcsó. Csereként pályára lépett: Tóth B. (kapus), Sós B., Golgol, Knezevic, Tamás N., Komáromi

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!