Magyar foci sport

Továbbra sem megy a Vidinek a svájciak ellen

Újabb egyiptomi riválist intézett el a Kisvárda.

A jó hír, hogy ezúttal nem szenvedett vereséget a Fehérvár FC, ahogy múlt pénteken a svájci másodosztályú Winterthur ellen (0–1). A rossz, hogy legyőzni az élvonalbeli Siont sem sikerült a spanyolországi edzőtáborban.

Joan Carrillo együttese ezúttal a Kovácsik – Fiola, Musliu, Vinícius, Stopira – Milanov, Pátkai, Nego – Kovács, Futács, Petrjak összeállításban kezdett, és Ivan Petrjak a 26. percben megszerezte a vezetést. Fájdalom, az előny gyorsan elillant, hiszen Anto Grgic hamar egyenlített. Utóbb kiderült, az 1–1 a végeredményt jelentette.

Könnyebb dolga volt az Egyiptomban edzőtáborozó Kisvárdának, amely két-két találattal keserítette meg a helyi másodosztály képviselőjét, a Saban Kenát.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Felkészülési mérkőzések

Fehérvár FC–Sion (svájci) 1–1

Gólszerző: Petrjak (26.)

Saban Kena (egyiptomi)–Kisvárda 0–4

Gólszerző: Grozav (1.), Cukalasz (20.), Jelena (60.), Tischler (77.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!