Magyar foci sport

A Panathinaikoszba igazolhat a magyar válogatott középpályás

Nagy Dominik nem tér vissza Magyarországra.

A Csakfoci vette észre a lengyel sportowy24.pl  hírét, hogy Nagy Dominikot a Legia Warszawa kölcsönadja a görög Panathinaikosznak. A magyar válogatott középpályására ráférnek az új impulzusok, hiszen ebben a szezonban mindössze kilenc mérkőzésen lépett pályára a lengyel bajnokságban.

Korábban arról cikkezett a lengyel sajtó, hogy Nagy Dominik visszatér Magyarországra, és a Mol Fehérvár FC játékosa lesz.

A Panathinaikosz jelenleg a bajnokság 10. helyén áll.

Kiemelt fotó: Foto Olimpik / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!