Magyar foci sport

Három igazolás emeli a Fradi játékoskeretének minőségét

Unai Melgosa másodedző a klub honlapjának dicsérte az érkezőket.

A Ferencváros három játékos leigazolását jelentette be a napokban. Vécsei Bálint, Szánthó Regő és Gastón Lodcio érkezett, akik már a csapattal készülnek a spanyolországi edzőtáborban.

Mindenkiben látjuk már, hogy milyen potenciál van. Itt van már velünk Regő, Bálint és szerdán megérkezett Lodico is. Különböző típusú labdarúgók: az egyik labdarúgó fizikálisan erősebb, a másik a kreativitásban kiemelkedő, a harmadik például a játék intenzitásában, de mindegyikőjükben látjuk a minőséget, és a vágyat a fejlődésre. Összességében pedig biztos vagyok benne, hogy mindhárom labdarúgóval sikerült emelnünk a csapat minőségét

– nyilatkozta a klub honlapjának Unai Melgosa a Fradi másodedzője.

Lőw: Pályaedzőként ennél már nehéz magasabbra jutni
Bundesliga-csapatok is érdeklődtek iránta, de hiába.

A zöld-fehérek pénteken a belga Genkkel játszanak felkészülési mérkőzést, majd szombaton az Union Berlin következik.

Az egyik elsődleges cél ezeken a mérkőzéseken, hogy a játékosok felvegyék a ritmust, a másik, hogy az újak elkezdjék megérteni a struktúrát, a játékmodelleket, amiket játszani fogunk majd. És persze különösen lényeges, hogy senki se sérüljön meg ezeken a meccseken, nehogy elveszítsünk valakit a következő hetekre

– mondta a szakember.

Kiemelt fotó: www.fradi.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!