Magyar foci

Speciális műsorral fut neki az igazolási időszaknak az M4 Sport

Elemzések, szakértők, háttér.

Új műsorral készül a január 2-án kezdődő átigazolási időszakra a közmédia sportcsatornája. Az M4 Sport Átigazolás címmel január 31-ig minden hétköznap 20.45-től fél órában foglalja össze a legfontosabbakat, amelyeket az NB I-et és a Bajnokok Ligája-csapatokat érintő átigazolási piacról tudni érdemes – írja az MTI.

A műsorban az átigazolási piac szereplői – menedzserek, klubvezetők, játékosok – mellett szakértők, szakemberek szólalnak meg a labdarúgás világából, akik elemzik és reflektálnak a piac aktualitásaira.

Az előző átigazolási időszak több szempontból is meglepetést hozott, a tíz legnagyobb európai piacból hatban is megdőlt a rekord. Mindig nagy érdeklődés övezi a futballszurkolók körében a januári időszakot, úgy gondoltuk, hogy igényes, információban gazdag, szakmailag hiteles műsorral hiánypótló tartalmat tudunk készíteni, ami alkalmas lehet arra, hogy kielégítse a nézőink híréhségét. A sajtóhírekkel, apró információmorzsákkal is foglalkozunk, és kíváncsiak vagyunk a nézők véleményére, szeretnénk, hogy aktívan bekapcsolódjanak a folyamatba a közösségi oldalainkon keresztül

– mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Kiemelt kép: JOE KLAMAR / AFP

Olvasói sztorik