Magyar foci

Újabb aláírást jelentett be a DVTK

Szerződést hosszabbított a csapatkapitány.

Csütörtökön megírtuk, hogy válogatott védőt igazolt a DVTK az olasz és albán állampolgársággal is rendelkező Hysen Memolla személyében.

Válogatott védőt igazolt a DVTK
A 27 éves, olasz és albán állampolgársággal is rendelkező Hysen Memolla a felkészülést január 3-án már Diósgyőrben kezdi meg.

Péntekre is jutott egy aláírás a csapatnál: Dejan Karan, a csapat kapitánya meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését.

Az újvidéki születésű labdarúgó 2016 nyara óta a DVTK játékosa, ezen időszak alatt 73 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára a klub mezében és öt gólt szerzett. 2019 nyarán tette le a magyar állampolgársági esküt.

Az első dolog, ami eszembe jutott az új szerződésem aláírása után, hogy nagyon boldog vagyok és nagyon büszke is egyben. Nem sokat gondolkodtam, mert nagyon szép négy évet töltöttem eddig Diósgyőrben. Gyorsan megállapodtunk. Úgy érzem, hogy itt teljesedtem ki játékosként és emberként is. Nagyon hálás vagyok a klubnak. Ezúton is szeretném megköszönni a menedzsmentnek, és a vezetőedzőnek, Feczkó Tamásnak a bizalmat. Végül, de nem utolsó sorban pedig köszönöm a családomnak a támogatást. Felelősnek érzem magam azért, hogy a csapat úgy szerepeljen, ahogy azt a szurkolók megérdemlik. A jövőben is mindent meg fogok tenni a Diósgyőrért! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!

– nyilatkozta a klubhonlapnak Karan.

Kiemelt kép: dvtk.eu

Olvasói sztorik