Magyar foci

Reagált a Fradi a meg nem adott büntetőre

Hajnal Tamás szerint a döntés nagyban befolyásolta a Ludogorec elleni találkozó végkimenetelét, de nem akarják a játékvezetőt hibáztatni.

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportmenedzsere az M1-nek adott interjúban beszélt a zöld-fehérek őszi teljesítményéről és a jövőbeli tervekről. A Fradi Európa Liga-búcsúja után a Ludogorec elleni visszavágóval kapcsolatban elmondta,

az egyértelműen elmaradt tizenegyes nagyban befolyásolta a találkozó végkimenetelét, fájó pont, de nem akarják a játékvezetőt hibáztatni.

Az egész csapat nevében elárulta, örülnek, hogy jó eredményekkel ajándékozhatták meg a szurkolóikat és úgy gondolja, a labdarúgóik „jelesre vizsgáztak az ősz folyamán”.

Ezért az esetért hőbörögnek teljes joggal a fradisták
Tizenegyest kellett volna kapnia az FTC-nek.

A sportmenedzser a megnövekedett meccsterheléssel kapcsolatban úgy érzi, a logisztika a legnehezebb, hogy mindig kipihentek, felkészültek legyenek a futballisták, egy ilyen sorozat alatt az étkezéstől kezdve minden apró részletre oda kell figyelni.

A 38 éves szakember szerint nem kell akkora játékosmozgásra számítani a téli átigazolási időszakban, mint tavaly, legfőképp posztspecifikusan szeretnék megerősíteni a csapatot.

A célokról egyértelműen elárulta, hogy meg akarják védeni a bajnoki címüket, és szeretnének olyan csapattá válni, amely valamelyik európai kupasorozat csoportkörének évről évre stabil résztvevője.

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik