Magyar foci

Kiderült, miért bontotta fel válogatott játékosa szerződését a Honvéd

Änis Ben-Hatira a saját kérésére távozott a klubtól.

Megírtuk: távozott a Budapest Honvéd FC együttesétől a tunéziai válogatott Änis Ben-Hatira, miután a Honvéd közös megegyezéssel szerződést bontott a 31 esztendős labdarúgóval.

Szerződést bontott válogatott játékosával az NB I-es focicsapat
Ben-Hatira már nem tartozik a Honvéd keretéhez.

Ben-Hatira 2019 telén érkezett Kispestre, az elmúlt szezonban összesen 12 bajnoki és 5 kupamérkőzésen lépett pályára a bajnokságban negyedik, a kupában pedig finalista együttesben, és ezeken öt gól és két gólpassz fűződött a nevéhez. A most futó szezonban nyolc bajnoki és két kupamérkőzésen szerepelt, egy gólt szerzett.

A játékos a Facebookon – majdnem tökéletes magyarsággal – indokolta meg, miért távozik.

Kedves szurkolók! A hét elején befejeztem az utamat a klubomnál, a Budapest Honvédnál. Az én kifejezett és megfontolt kérésemre a vezetők beleegyeztek a szerződésem felbontásába. Nagy köszönet érte! Ez már régóta érlelődött bennem, és nem egy máról holnapra meghozott döntés. Köszönet a játékostársaimnak, az edzői stábnak, de mindenekelőtt a szurkolóknak, a klub összes dolgozójának és tagjának, és azoknak akik lehetővé tették, hogy Budapestre szerződhessek! Mindannyian tárt karokkal fogadtatok! Remélem, hogy néhányaknak, akkor is, ha csak rövid idő volt, egy kis örömet tudtam szerezni a játékommal, és pozitívan maradok meg az emlékeitekben! Kezdve Hemingway úrnál, az összes útitárson keresztül a klub új tulajdonosaiig mindenkinek: Köszönöm, Honvéd!

🇩🇪/🇭🇺 Hallo Leute, liebe Fans,👋🏽Ich habe Anfang der Woche meinen Weg bei meinem Verein Honved Budapest beendet. Auf…

Közzétette: Änis Ben-Hatira – 2019. december 12., csütörtök

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik