Magyar foci bajnokok ligája

Kassai 13 hónap pihenő után fontos BL-meccset kapott

Kassai Viktor nem szerzett új barátokat Debrecenben, miután a Honvéd elleni meccs hajrájában egy erősen büntetőgyanús eset után nem ítélt tizenegyest a Loki javára.

Kassai Viktort most éppen Debrecenben szidják
Hogy a játékvezető, az alapvonali, oldalvonali asszisztensei milyen meccset nézett, miért nem szólt a síp, nem tudni. Fogjuk a ködre.

A hazai megbízatás után Kassainak szerdán az Atlético új stadionjában, a Wanda Metropolitanóban lesz jelenése, mivel az UEFA őt jelölte a spanyolok Lokomotiv Moszkva elleni BL-csoportmeccsére.

Kassai hosszú kihagyás után tér vissza a BL-be, tavaly ugyanis volt egy óriási hibája: a Manchester City-Sahtar Donyeck találkozón büntetőt adott a hazaiaknak, amikor Raheem Sterling a földbe rúgva elesett.

Nem először, de a szezonban lehet utoljára fogjuk a fejünket Kassai Viktor miatt
A magyar játékvezető szerda este a szezonban másodszor kapott meccset a Bajnokok Ligájában. Szerintünk egy darabig pihentetni fogják.

Kassait asszisztensként Ring György és Tóth Vencel, negyedik játékvezetőként Bognár Tamás, a VAR-szobából pedig a lengyel Szymon Marciniak segíti majd.

A D csoportban az utolsó kör előtt a Juventus áll az élen 13 ponttal, az Atléticónak 7, a Leverkusennek 6, a Lokomotivnak 3 pontja van. Úgyhogy az Atlético számára a továbbjutás a tét a moszkvaiak ellen.

Kiemelt kép: Foto Olimpik / NurPhoto

Olvasói sztorik