Magyar foci

A nagy magyarázkodás közben kiszáll az aranycsatából a Fehérvár?

Negatív széria, újabb kínos eredmény.

A jelek szerint Juhász Roland heves kirohanása és markáns kritikája nem sokat ért: a keddi kupakínlódást követően szombaton hazai pályán kapott ki 2–0-ra a Fehérvár FC. A nemrég edzőt váltó együttes 9-2-4-es bajnoki mérlege ugyan második helyet ér az NB I-ben, ám az éllovas Ferencvárossal szembeni hátránya egyre tetemesebb.

A Pakstól kapott pofon után Futács Márkó magyarázkodott a klub honlapján, és mintha megismételte volna Juhász néhány nappal korábbi szavait, leszögezte, „mindenkinek el kell gondolkodnia, magába kell szállnia”.

Negatív szériában vagyunk itthon. A mérkőzés után az öltözőben azonnal beszélgettünk, és egyértelmű, hogy csapatként kell felállnunk ebből. Mindenkinek el kell gondolkodnia azon, hogy mit nem csinált jól, hogy miből csinált keveset. Az biztos, hogy harcosabbnak kell lennünk

– magyarázta a csatár.

Joan Carrillo edző sem repesett az örömtől. A Székesfehérvárra visszatérő spanyol szakvezető azzal kezdte, hogy elnézést kért a szurkolóiktól, megjegyezve, alacsony szinten teljesítettek. A tréner azt ígéri, vasárnaptól azon dolgoznak, hogy a játék jobb és eredményesebb legyen.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

OTP Bank Liga, 15. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC–Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)
Gólszerző: Rui Pedro (90.)

Debreceni VSC–Budapest Honvéd 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Varga K. (63.), illetve Batik (45+1.)

Mol Fehérvár FC–Paksi FC 0-2 (0-0)
Gólszerzők: Szabó J. (54.), Könyves (78.)

Újpest FC–Kisvárda Master Good 1-0 (1-0)
Gólszerző: Nwobodo (33.)

Zalaegerszegi TE FC–Kaposvári Rákóczi FC 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Ikoba (1.), Lesjak (38.)

Vasárnap játsszák:
15.45: Ferencvárosi TC–Puskás Akadémia FC

Az élmezőny: 1. Ferencváros 32 pont (13 meccs), 2. Fehérvár 29 pont, 3. Mezőkövesd 28 pont, 4. Puskás Akadémia 24 pont (14 meccs), 5. Újpest 23 pont (7 győzelem, 23-22-es gólkülönbség), 6. Honvéd 23 pont (7, 19-20)

Olvasói sztorik