Magyar foci sport

Ilyen szabadrúgásgólt még nem látott a magyar futball

A lövés az égbe indult, de elfáradt, ezért a kapuban kötött ki.

Megmagyarázhatatlan gólt lőttek a női labdarúgó NB I-ben, a budapesti Kelen SC és a szegedi Szent Mihály találkozóján (1-1). A meccsen a vendégek vezettek 1-0-ra, amikor a hazaiak játékosa, Kókány Regina a 78. percben odaállt a labda mögé.

A lövés elsőre pocséknak nézett ki, maga a játékos is azonnal bosszankodni kezdett, elfordult, fogta a fejét.

Az esetet rögzítő videós csupán az „Úristen…” kommentárt fűzte a fellegekbe tartó lövés mellé.

Aztán a labda „elfáradt”, szinte megállt a levegőben, majd meredeken a kapu irányába kezdett csapódni. A szegediek kapusát is meglepte ez, amikor pedig észlelte, hogy ebből baj lehet, már késő volt, csak beleütni tudott a labdába.

Az esetről mindent elmond a videós további kommentárja:

Azt nem hiszem el! Hallod, hát ilyen a világon nincsen! Bravó lányok! Úúú, hallod!? Az hogy!?

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!