Magyar foci sport

NB I-es riválistól vehet topcsatárt a Ferencváros

A román válogatott Grozav már januárban csapatot válthat.

Román sajtóhírek szerint ismét napirendre került Gheorghe Grozav ferencvárosi igazolása, mi több, a magyar bajnok és a Kisvárda már tárgyalásban áll. A Fanatik.ro úgy tudja, a Fradi 600 ezer eurót, vagyis nagyjából kétszázmillió forintot kínál a válogatott csatárért, ám a szabolcsiak ennél többet kérnek.

A 29 esztendős Grozav – otthagyva a Dinamo Bucurestit – idén januárban érkezett meg Kisvárdára; az előzőben öt, a most futó idényben hét gólt szerzett. Amint azt a Csakfoci is kiszúrta, a román lap szerint a két NB I-es klub közti tárgyalások a következő hetekben tovább folytatódnak, és nagy esély van arra, hogy Grozav januárban a Ferencváros labdarúgója legyen. A honi élvonal hetedik helyén álló együttes állítólag egymillió euróért, hozzávetőleg 330 millió forintért engedné el Gheorghe Grozavot.

Kiemelt kép: Alex Nicodim/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!