Magyar foci

Szerhij Rebrov: Védekezésben van még mit fejlesztenünk

A vezetőedző beszélt arról is, hogy miért vasárnap rendezték a ZTE elleni bajnokit.

A címvédő Ferencváros az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén 3-2-re legyőzte az újonc Zalaegerszeget. A zöld-fehérek az újabb győzelemmel a bajnokságban pályaválasztóként már 43 veretlenül megvívott találkozónál tartanak.

Gólzáporos meccsen nyert és élre állt a Ferencváros
A Fradi 3-2-re verte az újonc ZTE együttesét.

A tabellán a Ferencváros – amely csütörtökön Európa Liga-csoportmérkőzésen a Groupama Arénában fogadja az Espanyolt – úgy vezet két ponttal a Mezőkövesd és hárommal a Mol Fehérvár FC előtt, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a második és harmadik helyen álló riválisainál.

A zalaiak elleni mérkőzést követően a vezetőedző, Szerhij Rebrov beszélt arról is, hogy miért vasárnap rendezték a bajnokit.

Mi jeleztük a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, hogy szeretnénk vasárnap játszani, hiszen a válogatott játékosaink sokat utaztak a héten, frissebbek voltak így. Mindig nehéz a válogatott szünet után visszatérni, ilyenkor minden játékos más állapotban van. Támadásban jók voltunk vasárnap este is, hiszen három gólt szereztünk, védekezésben viszont van még mit fejlesztenünk. A Zalaegerszeg szerintem jobb annál, mint amit a jelenlegi helyezése mutat

– válaszolta újságírói kérdésre a tréner a klubhonlap szerint.

A párharc elején, 1-0-s vezetésnél Isael kihagyott egy tizenegyest. Ennek kapcsán az újságírók arról érdeklődtek, hogy miért Isael, és miért nem Varga Roland rúgta a büntetőt.

Már a meccs előtt döntöttünk ezzel kapcsolatban, figyeltük a játékosok heti edzésmunkáját és lövőhatékonyságát, ezúttal is ez döntött. Továbbra is figyelni fogjuk az edzéseken végzett munkát és ez alapján határozunk erről.

Kiemelt kép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik