Magyar foci sport

Bogdán Ádám visszatér, furcsa szerződést kötött a Hiberniannel

Vészmegoldás.

A skót bajnokság nyolcadik helyén álló Hibernian a hivatalos csatornáin adta hírül, hogy a januári transzferpiac nyitásáig (egészen pontosan kilenc mérkőzésről van szó) szóló szerződést kötött Bogdán Ádámmal. A 32 esztendős kapus visszatér, hiszen korábban, a 2018-19-es idényben a Liverpool kölcsönjátékosaként védte a zöld-fehérek kapuját.

A hónapok óta csapat nélküli Bogdán nemrég az AIK Stockholm radarján bukkant fel, ám svéd klub végül nem szerződtette. A Premiershipben 2-6-4-es mérleggel álló Hibernian „megszorult” a kapusposzton, jelenleg két bevethető játékosa van.

Kiemelt kép: MICHAEL ZEMANEK / BACKPAGE IMAGES LTD / DPPI

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!