Magyar foci

Garancsi a drukkerekkel közös gépen utazott ki Cardiffba

Kedden a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki részvétel kiharcolásáért lép pályára Walesben. A matek egyszerű: ha nyerünk, ott leszünk a részben magyar rendezésű tornán. Ha csak ikszelünk, akkor már egy szlovák botlás is kellene a közvetlen kijutáshoz, míg vereség esetén a selejtezőből biztosan nem kvalifikálhatnánk. Ott van még menekülőútnak a Nemzetek Ligája playoffja, ahol két győzelemmel válthatnánk meg az Eb-helyünket.

Érthetően nagy az érdeklődés a walesi-magyar iránt, sok magyar utazott ki Cardiffba, a Wizz Air több különjárattal is készült. Az nb1.hu Facebook-oldalára kirakott képen pedig az látható, hogy egy ilyen járattal utazott Garancsi István is.

Garancsi a többi közt a fehérvári focicsapat tulajdonosa és övé a Market Építő Zrt. is. Tavaly, amikor Orbán Viktor magánrepülővel ment a fehérváriak külföldi meccsére, akkor azt nyilatkozta, hogy Garancsi vendége volt. Ugyanaz a luxusgép ment később a Chelsea-Vidi Európa Liga-találkozóra, akkor Mészáros Lőrincet és üzlettársát, a Duna Aszfaltot irányító Szíjj Lászlót szállította – a 24.hu úgy tudja, legtöbbször ők veszik igénybe ezt a repülőt.

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik