Magyar foci

A bukik nem igazán hisznek a magyar válogatottban

Árulkodó oddsok a walesi Eb-selejtező előtt.

Sok mindent elárul a magyar válogatott keddi esélyeiről, hogy a fogadóirodák nagy része nagyjából ötszörös szorzót kínál a vendégsikerre. Mint ismert, megnyugtató, Európa-bajnoki szereplést érő helyzetbe csak győzelemmel hozhatja magát a Rossi-csapat, ám ez jókora bravúr lenne.

A magyar válogatott az 1986-os világbajnokság óta juthat ki újra nagy nemzetközi tornára egyenes ágon. Ehhez arra van szükség, hogy kedden győzzön Cardiffban, illetve döntetlen is elég, amennyiben a csoport másik mérkőzésén az azeriek legalább egy pontot szereznek Szlovákiában.

A nemzeti együttes az 1986-os mexikói világbajnokság után – melyre 1985-ben biztosította a részvételt – hét Eb-ről és nyolc vb-ről maradt le, majd a három évvel ezelőtti, 16-ról 24 csapatosra emelt franciaországi Európa-bajnokságra kijutott, mivel a pótselejtezőben kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát.

Visszatérve a keddi Eb-selejtezőre, amíg a Tippmix 1.75-ös oddsot kínál a walesi diadalra, a döntetlen 3.75-öt, míg a magyar siker 4.70-et ér. A nemzetközi irodák még ennyire sem bíznak a mieinkben, több helyen is találni ötszörösnél is magasabb szorzót.

Kiemelt kép: Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Olvasói sztorik