Magyar foci sport

A bukik nem igazán hisznek a magyar válogatottban

Árulkodó oddsok a walesi Eb-selejtező előtt.

Sok mindent elárul a magyar válogatott keddi esélyeiről, hogy a fogadóirodák nagy része nagyjából ötszörös szorzót kínál a vendégsikerre. Mint ismert, megnyugtató, Európa-bajnoki szereplést érő helyzetbe csak győzelemmel hozhatja magát a Rossi-csapat, ám ez jókora bravúr lenne.

A magyar válogatott az 1986-os világbajnokság óta juthat ki újra nagy nemzetközi tornára egyenes ágon. Ehhez arra van szükség, hogy kedden győzzön Cardiffban, illetve döntetlen is elég, amennyiben a csoport másik mérkőzésén az azeriek legalább egy pontot szereznek Szlovákiában.

A nemzeti együttes az 1986-os mexikói világbajnokság után – melyre 1985-ben biztosította a részvételt – hét Eb-ről és nyolc vb-ről maradt le, majd a három évvel ezelőtti, 16-ról 24 csapatosra emelt franciaországi Európa-bajnokságra kijutott, mivel a pótselejtezőben kettős győzelemmel búcsúztatta Norvégiát.

Visszatérve a keddi Eb-selejtezőre, amíg a Tippmix 1.75-ös oddsot kínál a walesi diadalra, a döntetlen 3.75-öt, míg a magyar siker 4.70-et ér. A nemzetközi irodák még ennyire sem bíznak a mieinkben, több helyen is találni ötszörösnél is magasabb szorzót.

Kiemelt kép: Ivándi Szabó Balázs / 24.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!